Op zoek naar aluminium constructies en zetwerk op maat?

In het Westland is Van der Ende Aluminium Constructies dé specialist voor alle constructies waar aluminium aan te pas komt. Naast constructies zijn we ook in aluminium zetwerk allround. We leveren maatwerk, op basis van uw eigen specificaties of volgens onze eigen engineering. Efficiënt geproduceerd, slagvaardig geleverd!

Nieuws:

Oktober:
Op onze Facebook-pagina kun je onze bedrijfsfilm bekijken. Deze film geeft een leuke indruk van hoe wij werken.
Klik hier om naar onze Facebook-pagina te gaan. 

September:
Wij vieren dit jaar ons jubileum, want we bestaan 15 jaar! 

Maart:
Door te klikken op de onderstaande link kunt u ons conformiteitscertificaat van het productiecontrolesysteem in de fabriek volgens norm EN-1090-1 uploaden. 
http://www.kiwa.nl/upload/certificate/00082141.pdf

Februari:

Wij zijn zeer trots op onze nieuwe bedrijfsauto! Heeft u hem ook al zien rijden? 
Desgewenst kunnen wij dan ook uw bestelling bij u afleveren. Voor meer informatie over deze service kunt u ons mailen op info@vanderendeconstructies.nl.

 

November:
Sinds kort voldoen wij aan de NEN EN 1090. Het is verplicht voor staal- en/of aluminium verwerkende bedrijven te voldoen aan deze norm en hiermee een CE-verklaring te kunnen afgeven op de dragende consructies. Om deze verklaring te kunnen opstellen is een Factory Product Control systeem (FPC Systeem) ontwikkeld. Hierin wordt beschreven hoe het fabricageproces en de lassers worden getoetst en gecontroleerd. Alle smeltlassen voldoen aan de kwaliteitseisen in de uitvoeringsklasse EXC 1 of  EXC 2. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. 

Oktober:
Hieronder een foto van de trap die we recent voor een van onze klanten op maat gemaakt hebben. Heeft u zelf ideeën of specifieke wensen, neemt u dan eens contact met ons op .We denken graag met u mee!