Referenties

Kwaliteitsmanager Cor van Galen van Rainbow:
“Van der Ende Aluminium Constructies denkt goed mee”

"We hadden een aantal verouderde keurkarren bij Rainbow. Bij Van der Ende Aluminium Constructies hebben we een tekening laten zien, zij hebben dat heel goed opgepakt. Het heeft veel tijd gevergd: iedere keer kwamen er weer dingen bij, net zolang totdat we het idee hadden dat we een degelijke kar hadden. Daar hebben we er toen twee van besteld, inmiddels rijden er meer. Van der Ende Aluminium Constructies denkt goed mee. Wij deden de praktische kant, zij zijn heel goed in de technische kant. Dat pakt heel goed uit.”

 

Werkvoorbereider Ed Alsemgeest van Alweco:
“Het is kwalitatief goed en de lijnen zijn kort”

 "We maken platte karren om in de teelt te kunnen werken. Daar maakt Van der Ende Aluminium Constructies heel veel onderdelen voor: een beugeltje, een stripje, een klemmetje. Ook de schermplaten en bakken, voor aan de kopgevels ten behoeve van de scherminstallaties kopen we bij hun in. Die samenwerking gaat heel goed. Het is kwalitatief goed wat ze maken, de lijnen zijn heel kort. En ze zitten heel dichtbij. Ja, dat is voor ons belangrijk. Veel van die onderdelen hebben we snel nodig, lange levertijden heb je niet meer. En Van der Ende Aluminium Constructies regelt het snel."

 

Maurice Hartman van Technokas:
“Ze doen het vlot en ze leveren goed werk”

 "Technokas verzorgt de hele engineering kant en klaar, zodat Van der Ende Aluminium Constructies het alleen hoeft uit te voeren. Veel verschillende soorten zetwerk maken ze voor ons, inclusief tafelconstructies, ventilatorbakken etcetera. Dus specialistisch aluminium plaatwerk. Dat doen ze vlot en ze leveren goed werk. Voor ons is het prima werken met Van der Ende Aluminium Constructies. Ze komen hun afspraken na, speciale orders zijn op tijd gereed, Van Ende Aluminium Constructies realiseert zich dat dit voor Technokas noodzaak is. Qua prijs doen ze goed mee. We betalen een juiste prijs voor het gevraagde product.”

 

Giel Biersteker van Biersteker Gevel- en Daktechniek
"Ze dragen altijd praktische details aan" 

 “Meestal hebben we aardig in ons hoofd wat we willen hebben aan constructies of zetwerk. Regelmatig vragen we Van der Ende Aluminium Constructies om mee te denken. We hebben bijvoorbeeld loopbruggen voor het nieuwe Centraal Station in Rotterdam gemaakt samen met hen. Die bedenken en ontwikkelen we dan gezamenlijk, daar gaan we echt even voor zitten. Zij hebben hun expertise, wij hebben onze expertise. Ze dragen altijd praktische details aan van dingen die ze in het verleden hebben ontwikkeld. Dat werkt goed. En de service is goed, de levertijden kort en de kwaliteit hoog.”