Van ontwerp tot constructie

Aluminium constructies in een breed scala van toepassingen; van actief meedenken bij het ontwerp tot volledige realisatie.

Aluminium constructies op maat

Het bewerken van aluminium is maar een klein onderdeel van onze specialiteit: het realiseren van maatwerk aluminium constructies. Van halffabricaten tot totaaloplossingen, alle kennis en beschikbare technieken dragen bij in realiseren van dat ene perfecte eindresultaat.

De eigenschappen van aluminium lenen zich uitstekend als basis voor elke denkbare constructie. Het is licht in gewicht, sterk, makkelijk bewerkbaar en bovendien erg duurzaam. Niet voor niets maken wij aluminium constructies voor uiteenlopende opdrachtgevers in o.a. de glastuinbouw, de utiliteitsbouw en de industrie.

Vanaf het actief meedenken als sparringpartner in het voorstadium, om uw ontwerp nog verder te professionaliseren, tot het realiseren van het perfecte eindresultaat, alles wordt ingezet om de aluminium constructies volledig naar wens op te leveren. Kortom, van A tot Z betrokken en tot in de kleinste puntjes uitgewerkt!

Industrie

Aluminium kan in de industrie op ontelbare manieren worden ingezet. Het is niet alleen makkelijk tot elke gewenste vorm of constructie te fabriceren, maar het geeft ook geen giftige stoffen af en is bovendien erg makkelijk in het onderhoud. Van aluminium trappen tot bordessen, het kan allemaal!

Meer over industrie

Glastuinbouw

De glastuinbouw kan niet zonder aluminium. Denk maar aan alle aluminium karren en tafels die in deze branche worden gebruikt. Dat is niet zonder reden. De constructies zijn sterk maar licht van gewicht en daarom makkelijk hanteerbaar. Bovendien is aluminium ook nog eens zeer goed te reinigen.

Meer over glastuinbouw

Utiliteitsbouw

Van aluminium waterslagen en dakranden tot volledige aluminium constructies die de basis vormen of juist het gewenste karakter meegeven aan een gebouw. In de moderne utiliteitsbouw is aluminium altijd wel terug te vinden. Alles volledig naar wens op maat gemaakt.

Meer over utiliteitsbouw

Maatwerkoplossingen

Geen wens of opdracht is te gek. Met maatwerkoplossingen kan elke beoogde aluminium constructie worden gerealiseerd. Of het nu nog in uw hoofd zit, op een papier is geschetst of technisch al helemaal is uitgewerkt, wij denken graag met u mee, werken in detail uit en bouwen volledig op maat.

Meer over maatwerkoplossingen

Overig

Geen metaal is zo veelzijdig als aluminium. In elke branche of situatie is het materiaal toe te passen. Bovendien ziet het er (ook onbehandeld) gewoon mooi uit. Wordt uw branche niet genoemd? Geen zorgen, neem gewoon contact op! Ook voor u maken wij aluminium constructies volledig op maat.

Neem contact op

Vragen over maatwerk aluminium constructies?

Wilt u ons team uitdagen met een maatwerk aluminium constructie of heeft u behoefte aan gericht advies? Laat gerust een bericht voor ons achter. We nemen z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. Ook als u een offerte wilt aanvragen, kunt u dit formulier gebruiken.

* verplichte velden