Het bewerken van aluminium

De mogelijkheden van het bewerken van aluminium met onze moderne bewerkingsmachines.

De techniek achter de aluminium constructies

Voor het realiseren van maatwerk aluminium constructies, worden verschillende technieken en machines gebruikt om het aluminium te bewerken. Bij Van der Ende hebben wij al deze technieken in huis. Elke gewenste constructie kan hiermee worden gerealiseerd. Van A tot Z vindt het fabricageproces dan ook onder één dak plaats. Hierdoor beschikken wij niet alleen over alle benodigde kennis, maar kan het ook nog eens in de praktijk worden toegepast met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding. 

Hieronder een overzicht van al deze technieken voor aluminiumbewerking. Hierin maken wij onderscheid tussen de bewerkingen waarmee de basis van een constructie gerealiseerd kan worden en aanvullende nabewerkingen waarbij een eventuele behandeling wordt uitgevoerd nadat de constructie is gerealiseerd. Wanneer u doorklikt, vindt u meer informatie over de specifieke techniek.

Aluminium bewerkingen

Zetten

Knippen

Uithoeken

Ponsnibbelen

Zagen (aanslag 4m)

TIG-Lassen

Lasersnijden

Boren

Zagen (aanslag 6m)

MIG/MAG Lassen

Luchtponsen

Excenterpers

Afhoeken

Nabewerkingen

Poedercoaten

Anodiseren

Vragen over het bewerken van aluminium?

Heeft u een specifiek verzoek over de mogelijkheden of heeft u vragen over het bewerken van aluminium? Neem dan gerust contact met ons op. Laat uw gegevens achter via het korte formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden