Aluminium afrolsystemen

Door ervaring leert men. Zo zijn ook de aluminium afrolsystemen van Van der Ende ontstaan. Dit door onszelf ontwikkelde systeem is ontstaan uit de behoefte om het plaatsen van scherminstallaties in kassen eenvoudiger te laten verlopen. Het systeem wordt met speels gemak tussen 2 tralies gemonteerd en kan zonder moeite hiertussen heen en weer schuiven.

Rollen met nylondraad en staaldraad kunnen snel in het systeem worden geplaatst, zonder verdere montage. Na het plaatsen kan het nylondraad en staaldraad eenvoudig worden afgerold om zo de efficiency tijdens het monteren van de scherminstallaties aanzienlijk te vergroten.

Bij werkzaamheden verderop in de kas, kan het afrolsysteem worden losgekoppeld en op een andere plek weer worden gemonteerd.

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over het aluminium afrolsysteem?

Wilt u weten of het aluminium afrolsysteem van Van der Ende Aluminium Constructies ook iets voor u is? Of heeft u gewoon wat vragen hierover? Laat dan gerust een bericht voor ons achter. We nemen z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

* verplichte velden