Aluminium ponsnibbelen

Het ponsnibbelen van aluminium is een geavanceerde manier van ponsen. Met onze computergestuurde ponsnibbelmachine kan namelijk elke gewenste gatvorm in plaatwerk worden gerealiseerd. In tegenstelling tot het reguliere ponsen, waarbij de stempel de vorm van het te maken gat heeft, kan met ponsnibbelen m.b.v. één stempel een groot aantal vormen gemaakt worden. Dit kunnen zowel eenvoudige als zeer complexe vormen zijn. Hierdoor kan de gewenste productie snel worden gerealiseerd.

Doordat het ponsnibbelen computergestuurd is, kan het ponsproces zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Aan de hand van AutoCAD tekeningen weet het systeem namelijk precies waar de gaten gemaakt moeten worden. Nauwkeuriger kan gewoon niet!

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over het ponsnibbelen van aluminium?

Met onze ponsibbelmachine kunnen wij bij Van der Ende Aluminium Constructies grote aantallen productie eenheden eenvoudig en snel verwerken. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het ponsnibbelen van aluminium? Vraag het gerust aan één van onze specialisten! Vul het korte formulier in en wij komen hier z.s.m. bij u op terug.

* verplichte velden