Aluminium TIG-lassen

Het TIG-lassen van aluminium is een lastechniek waarmee een zeer hoge kwaliteit laswerk gerealiseerd kan worden. Het is één van de lastigste lasmethodes, omdat er altijd met 2 handen gewerkt moet worden. Om deze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, dient het TIG-lassen daarom altijd uitgevoerd te worden door ervaren lassers. Door de hoge laskwaliteit is TIG-lassen ideaal voor wanneer er grondlagen aangebracht moeten worden.

Van der Ende Aluminium constructies heeft zijn eigen lasafdeling met ervaren lassers die het TIG-lassen meer dan goed in de vingers hebben zitten. Wilt u gegarandeerde kwaliteit? Laat het TIG-lassen van aluminium dan met een gerust hart aan Van der Ende Aluminium Constructies over!

Ook voor aluminium MIG/MAG-lassen kunt u bij ons terecht.

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over het TIG-lassen van aluminium?

Het TIG-lassen is een vak apart en staat niet voor niets garant voor een uitmuntende laskwaliteit. Heeft u vragen over het lassen van aluminium of over TIG-lassen in het bijzonder? Vul dan gerust het formulier in! Wij beantwoorden graag al uw vragen. Eén van onze specialisten zal z.s.m. op uw bericht reageren.

* verplichte velden