Aluminium zagen (tot 4 meter)

Wanneer het aluminium knippen niet mogelijk is, dan wordt er gezaagd. Deze veelgebruikte techniek wordt meestal toegepast bij aluminium platen die dikker zijn dan 8 mm of bij profielen en buizen.

Van der Ende Aluminium Aluminium Constructies beschikt over de meest geavanceerde machines op deze werkzaamheden te verrichten. Niet alleen kan de zaagaanslag van deze machines ingesteld worden tot 4 meter, ook kunnen zij grote hoeveelheden snel verwerken en maken ze veel nettere zaagzijdes. Wist u trouwens dat wij ook een machine hebben voor het zagen van aluminium tot 6 meter?

Het zagen van aluminium kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om een enkel profiel dat moet worden gezaagd of om grote hoeveelheden, ze krijgen van ons altijd de maximale aandacht!

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over aluminium zagen?

Het zagen van aluminium kunnen wij met onze moderne machines snel en tot de mm nauwkeurig voor u uitvoeren. Of het nu gaat om een enkel profiel of om grote hoeveelheden, wij zijn u meer dan graag van dienst. Heeft u vragen over het zagen van aluminium of denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn? Laat dan een bericht achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!

* verplichte velden