Aluminium zetwerk

Een veelgebruikte techniek in het bewerken van aluminium platen tot profielen is zetwerk. Hierbij wordt machinaal het aluminium in verschillende hellingshoeken omgebogen totdat de gewenste vorm tot stand is gekomen. Hiermee kan een volledig uniek product worden gerealiseerd dat tot op de mm nauwkeurig aan uw wensen voldoet.

Met onze moderne bewerkingsmachines kunnen wij grote hoeveelheden zetwerk verrichten. Dus of het nu gaat om een enkel aluminium profiel, een paar of om massaproductie, u kun hiervoor altijd terecht bij Van der Ende! Dit kan voor losse zetwerkopdrachten of als onderdeel van het proces om een complete aluminium constructie te realiseren. 

Voor het aluminium zetwerk kunt u uw eigen specificaties aanleveren, maar u kunt uw vraag ook aan één van onze specialisten voorleggen. Zij geven u vervolgens gericht advies om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen.

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Heeft u vragen over aluminium zetwerk?

Het zetten van aluminium is één van onze meest gebruikte technieken. De kennis van Van der Ende Aluminium Constructies gaat hierin ver. Heeft u vragen hierover? Chroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

* verplichte velden