Aluminium lasersnijden

Wanneer complexe vormen uit aluminium gesneden dient te worden, dan kunnen wij dit moeiteloos voor u realiseren met de zeer precieze techniek van het lasersnijden.

Groot voordeel van het lasersnijden is dat het een zeer dunne snijbreedte heeft. Hierdoor kan er niet alleen zeer nauwkeurig gewerkt worden, maar ook kleine bewerkingen zijn mogelijk. Bovendien verloopt het snijproces van onze fiber lasersnijmachine sneller dan bijvoorbeeld bij het watersnijden het geval is. Dit maakt deze techniek aantrekkelijk voor bewerkingen van grote hoeveelheden, maar ook bij kleine hoeveelheden blijft dit door de snelheid een voordelige methode.

Bij Van der Ende Aluminium Constructies kunnen wij met onze fiber lasersnijmachine aluminium snijden tot wel een dikte van 200 mm!

Vragen over het snijden van aluminium?

Het snijden van aluminium kunnen wij met zeer grote precisie voor u realiseren. Van logo's en versieringen tot onderdelen van constructies en machines, het kan allemaal! Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u gewoon wat meer informatie? Laat dan gerust een bericht voor ons achter. Één van onze specialisten zal z.s.m. contact met u opnemen.

* verplichte velden