Utiliteitsbouw

Het functioneel toepassen van aluminium in de utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Aluminium voor de utiliteitsbouw

Aluminium is een geliefd materiaal in de utiliteitsbouw. Het wordt daarom vaak toegepast en het betreft altijd maatwerk. Laat dit nou net de specialiteit zijn van Van der Ende Aluminium Constructies. Veel bouwbedrijven in Nederland en Vlaanderen maken dan ook gebruik van onze expertise; van volledige constructies tot zetwerk of plaatbewerking. Van eenvoudig tot zeer complex, alles wordt met uiterste precisie op maat gemaakt en kan naar elke wens worden vormgegeven.

Zetwerk

Met zetwerk worden diverse aluminium zetwerk profielen gefabriceerd. Dit kan in een aluminium kleur, maar dan bijvoorbeeld geanodiseerd of met traanplaat, maar ook in elke gewenste RAL-kleur of met een speciale coating zoals plastisol HPS. Kortom, met zetwerk op maat is alles mogelijk!

MEER OVER Zetwerk

Plaatbewerking

Van der Ende Aluminium Constructies heeft de modernste bewerkingsmachines in de werkplaats staan. Van ponsen, knippen, zagen, lassen en lasersnijden, tot uithoeken, afhoeken en veel meer! Aluminium plaatbewerking kan op alle denkbare manieren worden uitgevoegd voor de utiliteitsbouw.

MEER OVER Plaatbewerking

Vragen over aluminium voor de utiliteitsbouw?

Bent u werkzaam in de utiliteitsbouw en heeft u vragen over de mogelijkheden van maatwerk aluminium profielen, constructies of plaatbewerking? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het korte formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

* verplichte velden