Industrie

Functionele en duurzame aluminium constructies voor industriële bedrijven in Nederland en Vlaanderen.

Aluminium constructies voor de industrie

Veel industriële bedrijven hebben hun weg al gevonden naar Van der Ende Aluminium Constructies voor het realiseren van maatwerk aluminium constructies. In de industrie wordt aluminium dan ook vaak toegepast. Het is een licht, maar sterk materiaal, het is duurzaam, het geeft geen giftige stoffen af, het is goed te reinigen en het laat zich makkelijk bewerken tot elke gewenste constructie. Kortom, het biedt meer dan genoeg voordelen!

Bij Van der Ende Aluminium Constructies beschikken wij over meerdere werkplaatsen met de nieuwste bewerkingsmachines om elke wens om te zetten naar een tot op de mm nauwkeurig gemaakt eindproduct. Ook hebben wij onze eigen engineers die u kunnen adviseren of uw ideeën verder kunnen uitwerken tot een gedetailleerde constructietekening. Geen wens is dan ook te gek of onhaalbaar. Het is daarom niet voor niets dat wij een groot aantal industriële bedrijven in Nederland en Vlaanderen als vaste klant hebben.

Elke gewenste aluminium constructie kunnen wij voor u realiseren. Voor de beeldvorming vindt u hieronder een overzicht met voorbeelden van constructies die wij regelmatig voor de industrie fabriceren:

Transportwagens

Heeft uw bedrijf behoefte aan een efficiënte transportoplossing? Van sterke plateau's op wielen tot volledig maatwerk transportwagens. Allemaal stevige en functionele creaties van Van der Ende Aluminium Constructies die het transport van diverse beladingen een heel stuk eenvoudiger maken.

Meer over Transportwagens

Inpaktafels

Praktische aluminium inpaktafels voor medewerkers die producten moeten in-, om- of verpakken. Volledig op maat te realiseren, waarbij werkhoogte, diepte en breedte naar uw gewenste specificaties worden gerealiseerd. Wij fabriceren zowel vaste als verrijdbare varianten.

Meer over Inpaktafels

Rollenbanen

Eenvoudig om te zien, maar een grote, positieve impact op de efficiëntie van het productieproces: de aluminium rollenbanen. Doordat alle rollenbanen op maat worden gefabriceerd, kunnen deze in elke gewenste opstelling worden samengesteld en wordt er optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte in de hal.

Meer over Rollenbanen

Gevelroosters

Een optimale luchtcirculatie met maatwerk aluminium gevelroosters van Van der Ende Aluminium Constructies. Het plaatsen van goede gevelroosters kan een heel verschil maken. Ze zijn bovendien niet alleen functioneel, maar door het gebruik van aluminium ook nog eens mooi om te zien.

Meer over Gevelroosters

Keurkarren

Praktische en verrijdbare keurkarren van aluminium. Door de hoogte ideaal om een hele pallet te kunnen overzien en snel te keuren voor verzending. Mogelijkheden voor extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een geïntegreerde weegschaal of een aparte ruimte voor ordners of inpakpapier. 

Meer over Keurkarren

Trappen en bordessen

Op maat gemaakte aluminium trappen, bordestrappen en bordessen voor zowel een permanente opstelling als mobiele plaatsing. Keuze uit diverse materialen zoals bijvoorbeeld traanplaat of geponst aluminium. Uiteraard met gericht advies over wat het best is toe te passen voor de situatie.

Meer over Trappen en bordessen

Vragen over aluminium constructies voor de industrie?

Voor de industrie zijn ontelbare aluminium toepassingen te bedenken. De hierboven getoonde constructies zijn dan ook maar een greep uit de mogelijkheden. Wilt u meer weten over wat wij als aluminium specialist voor uw bedrijf kunnen betekenen of heeft u een vraag over een aluminium constructie? Laat dan een bericht voor ons achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden