Aluminium bos- en oppottafels

Heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Alle aluminium bos- en oppottafels worden volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat u volledige inspraak heeft over de (werk)hoogte, breedte, diepte en ook of en waar u eventuele uitsparingen wilt hebben. Kortom, u heeft volledige controle om ervoor te zorgen dat de werktafels optimaal kunnen worden ingezet. 

Werkzaamheden zoals bossen en oppotten laten zich zo sneller en arbeidsvriendelijker uitvoeren. Door de verrijdbare uitvoering kan de tafel overal worden neergezet. Doordat er geen beperkingen zijn, kunt u de werktafel precies op úw bedrijfssituatie toesnijden. 

Hieronder een overzicht met voorbeelden van aluminium bos- en oppottafels die wij op verzoek van klanten hebben gebouwd:

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over aluminium bos- en oppottafels?

Heeft u vragen over de maatwerk aluminium werktafels van Van der Ende en hoe zij het bossen en oppotten voor uw medewerkers een stuk aangenamer kunnen maken? Of wilt u gewoon wat algemene informatie? Laat dan gerust een bericht voor ons achter. We nemen z.s.m. contact met u op en beantwoorden wij al uw vragen.

* verplichte velden