Aluminium buisrail serviceplateau

Het aluminium buisrail serviceplateau van Van der Ende is multi-inzetbaar. Dit hoge serviceplateau verplaatst zich eenvoudig over het buisrailsysteem en maakt het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte een heel stuk eenvoudiger en veiliger. Niet alleen zorgt het voor een stabiele ondergrond, maar het biedt ook de ruimte voor meerdere personen om er tegelijkertijd op te werken. Het ontwerp van het buisrail serviceplateau zorgt er bovendien voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade aan de gewassen.

Het buisrail serviceplateau wordt altijd op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij met al uw wensen rekening houden bij de fabricage van de aluminium constructieVeel telers, montage- en installatiebedrijven maken gebruik van dit systeem voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld de belichting of de scherming, voor het verven van buizen of voor het krijt spuiten.

Het is ook mogelijk om het monorail serviceplateau inclusief elektrisch aangedreven moederwagen te verkrijgen.

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over het aluminium buisrail serviceplateau?

Heeft u vragen over het aluminium buisrail service plateau, wilt u advies of wilt u gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden? Laat dan gerust uw gegevens achter via het korte formulier. Een specialist van Van der Ende Aluminium Constructies neemt z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

* verplichte velden