Douchecabine voor Deense karren

Gemak dient de mens en dat geldt ook voor de glastuinbouw. Met deze uit aluminium en plexiglas gefabriceerde mobiele douchecabine, kunnen de planten op Deense karren eenvoudig en snel van water worden voorzien. De constructie van deze cabine is op wieltjes gemaakt, waardoor deze snel op elke gewenste plek kan worden 'geïnstalleerd' en na gebruik ook weer eenvoudig kan worden opgeborgen zodat het niet ten koste gaat van de werkruimte.

De volle Deense karren kunnen eenvoudig door de douchecabine worden gereden of indien gewenst kan de douchecabine ook over een stilstaande rij met karren worden getrokken. Door het gebruik van aluminium en plexiglas als materialen, blijft de constructie licht genoeg om met gemak te kunnen verplaatsen, maar ook sterk genoeg voor duurzaam gebruik. Kortom, deze douchecabine biedt de mogelijkheid om snel en flexibel te werk te gaan.

Hieronder een overzicht met voorbeelden van onze douchecabines voor de glastuinbouw:

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over de douchecabine voor Deense karren?

Heeft u vragen over deze speciaal ontwikkelde douchecabine voor Deense karren? Wij beantwoorden graag al uw vragen of kijken samen met u hoe dit systeem optimaal voor u kan worden ingezet of kan worden aangepast naar uw wensen. Laat gerust een bericht voor ons achter. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden