Aluminium glaskarren

Als er ergens veel glas gebruikt wordt, dan is het wel in de glastuinbouw. Bij de bouw van een kas en ook bij glasreparaties wordt er daarom veelvuldig gebruikgemaakt van glaskarren. Niet alleen glaskarren die zich over de grond verplaatsen, maar ook karren die over het gootsysteem van het kasdek rijden (de zogeheten dekkarren). Zo kunnen de benodigde ramen eenvoudig en met meerdere aantallen tegelijk naar de gewenste locaties gereden worden en kunnen de werkzaamheden efficiënt en snel worden verricht.

De aluminium glaskarren van Van der Ende kunnen helemaal naar wens worden ingericht. Ze worden daarom altijd op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw gewenste werkwijze. De glaskar is het ideale hulpmiddel voor een montagebedrijf. Echter, ook veel grote tuinbouwbedrijven kiezen ervoor om standaard een glaskar in het bedrijf beschikbaar te hebben.

Voor beglazing werkzaamheden in de kas leveren wij ook beglaasplanken en beglaashaken.

Hieronder een overzicht met voorbeelden van aluminium glaskarren die wij op verzoek hebben gefabriceerd:

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over aluminium glaskarren

Heeft u vragen over onze glaskarren of heeft u specifieke wensen voor een aluminium constructie voor uw werkzaamheden? Schroom dan niet om een bericht voor ons achter te laten. Wij nemen z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en uw eventuele wensen te bespreken.

* verplichte velden