Aluminium gootkarren

Of u nu een smalle variant wilt of een brede die zelfs over de nok heen gaat en over 2 goten rijdt, de aluminium gootkarren van Van der Ende zijn zeer functioneel voor werkzaamheden op het kasdek. Van schoonmaak tot onderhoud en reparaties, met de gootkarren kunt u zich eenvoudig en veilig verplaatsen.

Bovendien kunnen de gootkarren helemaal naar wens worden ingericht. Alle karren worden op maat gemaakt, zodat deze volledig aan uw wensen voldoen. Van een eenvoudige zitplateau tot een complete aluminium constructie met valbeveiliging en alles erop en eraan. Wij maken uw werk graag zo makkelijk mogelijk!

Hieronder een overzicht met voorbeelden van aluminium gootkarren die wij op verzoek van onze klanten in de glastuinbouw hebben gebouwd:

Vragen over aluminium gootkarren?

Heeft u vragen over onze aluminium gootkarren of heeft u advies nodig over het soort constructie dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden? Laat gerust een bericht voor ons achter! Een specialist van Van der Ende Aluminium Constructies neemt z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

* verplichte velden