Aluminium waterwagens

Waterwagens zorgen er in de glastuinbouw voor dat sierteeltgewassen in optimale conditie vervoerd kunnen worden in de kas. Veel sierteelttelers kiezen dan ook voor de aluminium waterwagens van Van der Ende Aluminium Constructies. Zij vertrouwen op het gemak en de kwaliteit die wij bieden. Door onze ligging in het Westland zijn wij zeer bekend met de branche en weten wij exact aan welke eisen zo’n waterwagen moet voldoen. Wij bieden dan ook een bedrijfszekere oplossing die de kwaliteit van uw producten waarborgt.

Doordat de waterwagens bovendien op maat worden gemaakt, kunnen wij bij de fabricage met al uw wensen rekening houden. Zo wordt de aluminium constructie volledig naar uw bedrijfssituatie en soort teelt samengesteld en sluit deze naadloos aan op uw behoeften.

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over aluminium waterwagens?

Heeft u vragen over onze aluminium waterwagens of heeft u advies nodig over het optimaal toepassen van waterwagens in uw situatie? Laat dan gerust een bericht voor ons achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

* verplichte velden