Aluminium boren

Van alle bewerkingen van aluminium, klinkt het boren van gaten als het minst spannend. Toch moet dit, naast de wens van precisie, met gepaste zorg worden uitgevoerd. Zo worden onnodige beschadigen aan gereedschap en het materiaal voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het juiste toerental om probleemloos gaten te boren en ook aan het gebruik van boorolie om oververhitting van de boor en het aluminium te voorkomen. Kleine details, maar ook bij dit soort 'eenvoudige' werkzaamheden gaan wij alleen voor het beste resultaat.

Bij Van der Ende Aluminium Constructies beschikken wij over alle benodigde machines om uiteenlopende boorgaten te realiseren. Dit kan in zowel aluminium platen, profielen en buizen als in massief strafmateriaal. Van kleine tot grote gaten en altijd met zeer nauwkeurige precisie!

 

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over het boren van aluminium?

Het boren van aluminium doen wij in losse opdrachten en als onderdeel bij de realisatie van complete aluminium constructies, waarbij deze techniek vaak wordt toegepast. Heeft u vragen over het boren of denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn? Laat dan een bericht achter wij nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden