Aluminium MIG/MAG-lassen

Daar waar bij het TIG-lassen van aluminium altijd 2 handen nodig zijn, kan dit bij MIG/MAG-lassen met 1 hand worden uitgevoerd. Groot voordeel hiervan, is dat het lassen veel sneller verloopt. Afhankelijk van het gebruikte materiaal en het doel van de constructie, kan voor deze snelle lastechniek worden gekozen of zal de keuze vallen op TIG-lassen. Dit laatste kan het geval zijn wanneer er bijvoorbeeld dun plaatwerk moet worden gelast.

Ongedachte de keuze van de lastechniek, bij Van der Ende Aluminium Constructies beschikken wij over lassers die beide technieken tot in de puntjes verstaan!

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over aluminium MIG/MAG-lassen?

Wanneer aluminium gelast moet worden, kiezen wij altijd voor de lastechniek die voor de toepassing het beste resultaat oplevert. Met een eigen lasafdeling beschikken wij over meer dan voldoende kennis om u hierin te adviseren en hoogkwalitatief laswerk te verrichten.

Heeft u vragen over het MIG/MAG-lassen van aluminium of wilt u weten wat de mogelijkheden in z'n algemeenheid zijn? Laat dan een bericht voor ons achter. We reageren z.s.m.!

* verplichte velden