Aluminium monorail serviceplateau

Wilt u volledig vrij en zonder hindernissen werkzaamheden op hoogte uit kunnen voeren? Dan biedt het monorail serviceplateau voor de glastuinbouw de perfecte uitkomst. I.p.v. bijvoorbeeld een serviceplateau dat zich verplaatst over het buisrailsysteem, is dit een hangende constructie die zich vrij kan verplaatsen via de monorail. Veiligheid voor het gewas kan hiermee worden verzekerd.

Dit systeem wordt in de praktijk niet alleen ingezet voor onderhoudswerkzaamheden (zoals bijvoorbeeld werk aan de assimilatieverlichting of aan het schermingssysteem), maar ook regelmatig voor het interne transport van de teelt zoals potplanten. Wat uw wensen ook zijn of waar u deze aluminium constructie ook voor wilt gebruiken, het monorail serviceplateau wordt volledig op maat gemaakt. Hiermee kan het systeem perfect op uw behoeften worden aangesloten om de efficiëntie van de werkzaamheden te maximaliseren.

Hieronder een overzicht met voorbeelden van aluminium monorail serviceplateaus die wij op verzoek van klanten hebben gefabriceerd:

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Vragen over het monorail serviceplateau?

Heeft u vragen over het monorail serviceplateau van Van der Ende Aluminium Constructies of over het systeem dat hiervoor wordt gebruikt? Wij beantwoorden graag al uw vragen of kijken samen met u hoe dit systeem optimaal voor u kan worden ingezet. Laat daarom gerust een bericht voor ons achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden